Windows Vista

Oh heren van Kobol, mijn nieuwe laptop is gearriveerd, en ik heb er Windows Vista Ultimate bij (gevraagd en ook gekregen).  Elke codeletterkakker weet dat ik dit al anderhalf jaar zou moeten draaien, maar dat vonden ze bij ons blijkbaar niet nodig.  Het is er, ik heb hem, ik ben blij.

Ben ik mentaal achtergestelde oen dat ik een half uur tevergeefs gezocht heb naar die alternatieve ALT+TAB die ik wel zo cool vond van bij de eerste Vista demo en die na een standaard installatie niet opzit?  Je weet wel:

Voorbeeld Windows Flip

Na wat gigling googling kwam ik er eindelijk op uit dat je eerst het AERO theme moest activeren (ook niet standaard) alvorens die WindowsKey+TAB werkt, ofte Windows Flip.  Anderzijds best wel prettig dat in de opeenvolging van schermen ook het bureaublad opgenomen is.

Nu nog wat verder ontdekken en vooral massaal veel apps installeren.  Ik wil nu ook wel eens Photosynth aan het werk zien.  Of zou ik toch gaan slapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *