Prometeus – The Media Revolution

Veel bloggers maken zich er schuldig aan, reposten van blog posts die ze bij een ander gevonden hebben, maar ik vond toch dat ik dit moest opnemen.  Het sluit eigenlijk aan bij mijn thesis van 9 jaar geleden (‘Hyperlink naar Galatea – Over persoonlijkheid en individualiteit van het Internet), toen ik sprak over avatars en IRC & MUD.  En eigenlijk niet echt wezenlijk achterhaald.

In Prometeus – The Media Revolution, heeft de maker het over de mens die god geworden is, over prosumer, avatars en Second Life.  Maar hij trekt het door en biedt een kijk op een mogelijke toekomst.  Heel inspirerend en een beetje alien dankzij zijn lekker Italiaans accentje.  Prometheus, stealing fire from the Gods…?

Een reactie op “Prometeus – The Media Revolution

  • 20 juni 2007 om 8:50
    Permalink

    Hey Jim,

    stelen van andere bloggers kan geen kwaad, zolang je er maar een eigen dimensie aan toevoegt. Ge doet dat goed ze. Nog 2 weken! Ondertussen naar Werchter and stuff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *