Alan Cooper’s About Face 3

Het verplicht lezen van boeken is achter de rug en ik zou niets liever doen dan meteen andere boeken lezen over usability. Ik heb er ondertussen via Amazon al behoorlijk wat samengeturft.  Ik ben al een paar weken bezig in Alan Cooper’s “The Inmates Are Running The Asylum”, mijns inziens een verplicht boek voor elke developer, ontwikkelaar, software engineer die durft met zijn tong los te komen van het scherm.  En “About Face 2.0” ligt als volgende klaar.

En daar heb je het dan.  De lieve kiddies van Amazon sturen mij een mailtje: hey, jij was ooit geïnteresseerd in “The Inmates Are Running The Asylum”, dus dan wil je waarschijnlijk ook wel weten dat “About Face 3” uit is.  Ehm… 3?  Lap, het boek is verouderd nog voor ik het heb kunnen lezen.

Dus zit ik in een dilemma: de 2.0 verkopen en 3 aankopen of 3 laten voor wat het is.  Kan ik niet voor een zachter prijsje upgraden?

2 reacties op “Alan Cooper’s About Face 3

 • 2 juli 2007 om 22:23
  Permalink

  Hoi Jim,

  Lees jij eerst 2.0 dan bestel ik ondertussen 3.0, en dan wisselen we die boeken toch gewoon ne keer uit. Dan kunnen we ineens een discussie starten over de geldigheid van 2.0 of het wel de moeite is om 3.0 aan te kopen als je 2.0 al eens gelezen hebt… .

  CU,
  Jan M

 • 2 juli 2007 om 23:41
  Permalink

  Thing is… ik heb ondertussen toch maar den 3 gekocht. Vorige week nog een amazontje gedaan. En nu nog de tijd vinden om aan een van de twee te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *