Post het Postgraduaat Usability Design(-examen)

Mister Frank ‘Da Moose’ was me al voor met een post over het examen Usability Design dat we gisteren afgelegd hebben.  De laatste twee weken waren heavy: poktokkelen aan het eindwerk en als een bezeten Rain Main zitten lezen in de boeken ter voorbereiding van het examen.  Het examen gisteren, ach what shall I say, ik kwam buiten met een gelukzalige grijns op mijn gezicht die ik er snel moest afkrabben toen ik Opper-David hoorde praten over de verwachte antwoorden.  ’t Is nen kapoen, zo’n klein instinkerke in de laatste vraag schuiven.

En dan vandaag… terug naar de orde van de dageraad.  Terug uit bloekverloef.  Mails van de afgelopen twee weken uitmesten, een klein inhaalmanoeuvre, maar voor de rest: zen-nada-noppes.  Een mens zou voor minder een duik placeren in een zwart gat.  Maar neen hoor, toen ik de post uit de brievenbus haalde zat daar alweer een envelop bij van de KULeuven.  Missy Ruth had me de slides van de laatste les doorgestuurd, omdat ik ze gemist had.  Mijmer.  En neen, ik ga geen melancholieker worden!

Veel geleerd, leuke mensen leren kennen, en eigenaardig hoe je tot op het examen moet wachten om ne keer met iedereen te bonden, of zoals Alex het gisterenavond zei: “ik heb vanavond veel namen bijgeleerd”.  Hadden we meer moeten doen, dat na de les enen gaan drinken.  Ook al kon ik pas om 2u30 genieten van wat nestwarmte en ben ik vanmorgen christelijk vroeg uit mijn bed gerold!  Dudes & dudettes, we komen elkaar wel tegen, is het niet in september, dan wel ergens op een UX evenement.  In the mean time, let’s blog and roll.

2 reacties op “Post het Postgraduaat Usability Design(-examen)

 • 2 september 2007 om 11:04
  Permalink

  Ben toevallig op je blog gesukkeld, maar die “instinker” in de laatste examen vraag maakt me toch nieuwsgierig.

  Dus bij deze, feel free om uw ex-studie-collega op de hoogte te brengen 😉

  Groeten
  Ilse

 • 5 juni 2008 om 14:26
  Permalink

  According to a press release from SoftBank Mobile, the Japanese service provider has secured an agreement with Apple to bring the iPhone to Japan this year. The deal will ensure the iPhone’s first official access in Japan’s market.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *