Twitter

Ik zit een paar dagen op twitter, en ben eigenlijk bijna leeg getwitterd.  Als je nauwelijks contacts hebt op twitter is het maar een beetje Bizet’s Carmen zingen in de woestijn en wachten tot wanneer er meer kennissen naast jou komen meezingen. 

Voor je het weet heb je dan een hele stad rondom jou (en leef je van gokken en elkaar keurig in de gaten houden) en sta je vervolgens in de showzaal van den Bellagio te zingen als Céline Dion (of dan liever Prince met 3121).

Of is het zoals vroeger met je ouders naar Walibi gaan en je moeder die dan zegt: als we elkaar kwijtspelen, dan spreken we hier af, aan de grote totem.  Misschien is dat ook wel het probleem van het sociale web: we zijn elkaar kwijtgeraakt zonder vooraf af te spreken waar we elkaar zouden terugzien. (findability, sociability?)

In ieder geval: ik sta hier.

2 reacties op “Twitter

  • 8 juni 2007 om 22:12
    Permalink

    wat is juist de bedoeling van twitter? zeggen wat ge voor de moment aan het uitspoken zijt? zijt gij web?

  • 10 juni 2007 om 9:28
    Permalink

    Yeps. Aan iedereen zeggen wat ge aan het uitvreten zijt. En dan kunnen al uw twitter contacts dat zien. Kunt ge doen via web, phone, IM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *