Examen- en eindwerkstress

Ik ben de laatste twee weken ingegaan van mijn opleiding tot Usability Expert.  In deze twee weken moet er nog heel wat gebeuren.  Ik moet mijn eindwerk schrijven (vandaag begonnen met uitschrijven) en studeren voor het examen.

Gisteren heb ik een voorlaatste les gehad en mijn God wat maakt iedereen iedereen zenuwachtig.  Alsof we ons met onze studentenkaart, studentenlijnabonnement en studentenkortingsbonnen nog niet genoeg student voelen!  Nu ook mekaar wat opjutten.  Hoe heb jij dit gedaan in je inleiding, hoeveel boeken moet jij nog lezen?

Relax, man!

Een reactie op “Examen- en eindwerkstress

 • 31 mei 2007 om 15:00
  Permalink

  Ha wie we daar hebben sie, den Jim. Hier spreekt een studiegenootje van u, de Frank. Ik ben diene onnozelaar van Faros.
  Ik ben toevalligerwijze uwen blog via Google tegengekomen. Spannend, ik zal uw eindwerk avonturen vanaf nu op staande voet volgen. Kwestie van te zien of ik goe bezig ben of niet 😉

  PS ik blog ook af en toe een beetje over dit onderwerp, moest ge geosting hebben om een kijkje te nemen : http://moosability.blogspot.com

  de balle
  Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *