Without the miss

Vanmorgen om 5u opgestaan.  Zelfs de kraaien trokken vreemde ogen toen ik hen wakker krijste.  “What is he up to”, zag ik hen daarna als Statler en Waldorf tegen elkaar snavelen.  Gewoon, meisie naar de luchthaven brengen.  Koffer in de (auto) koffer geladen om 6u en vertrokken met “No Diggity” in de autoradio.

Om 7u45 was ik alweer terug thuis van mijn op-en-afje Zaventem.  Er was niets meer te merken van de Spontane Stakingsactie van gisteren, en ik was voor de grote trekwoesj naar de zee alweer thuis.

Eerste dagje is voorbij (nog 4 te gaan).  Heb eigenlijk wel lekker doorgewerkt, weinig gedraald vandaag.  Heb zelfs een poging gedaan om voor mezelf te koken.  Om een of andere bizarre reden is het eten dat ik dan kook, niet te vreten.  Ik improviseer gewoon slecht bij het koken.  Geef me een recept, en ’t lukt allemaal wel, maar zo wat dingen samen gooien en daar ook nog iets verteerbaars uit halen, nah, niet aan mij besteed.

Ik wil nog schrijven, maar mijn ogen vallen dicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *