Paasuitnodiging van Getuigen

Gisteren werd er aangebeld terwijl de zon met bakken over ons heendaalde (waarom valt de regen met bakken terwijl het de zon is die bakt, of bezondig ik me aan een flauw woordgrapje?).  Als waren ze uit de hemel neergedaald, stonden daar twee meisjes voor me (ik denk een negenjarig en 15-jarig meisje) met een ongedwongen ‘Hallo’.  Ze zeiden terwijl ze een flyer naar me uitstaken:

Volgende week vieren wij Jezus zijn dood en hier heb je een persoonlijke uitnodiging.”

Ik wou nog zeggen: zullen we dan met zijn allen jumpen tijdens een rave party bij wijze van opluistering dat ze hem puttekes in zijn polsen en enkels geslagen hebben?  Maar ik bedankte vriendelijk en deed de deur dicht.

Wat een fijne ontmoeting met Getuigen van Jehova die eens geen voetje tussen de deur staken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *