IPhone een lekker ding

Ik moet toegeven ik ben er op verlekkerd, de IPhone van Apple, en ik ben niet de enige.  Ik heb nooit een Apple computer gehad, had alternatieven voor de IPod, maar die IPhone ziet er lekker uit.  Ik ben ook blij dat eindelijk een hardware vendor het aangedurfd heeft om de hardware toetsen van de telefoon te vervangen door software buttons.

Kwatongen beweren nu al dat de batterijduur wel eens een probleem zou kunnen zijn.  En ik zit niet echt te wachten op een telefoon die ik elke dag moet inpluggen.  Anderzijds mijn huidige Nokia N72, die ook MP3 mogelijkheden heeft, maar die ik daarvoor nooit gebruik en waarmee ik slechts zelden digital shots neem is nu ook niet meteen een uitblinker in autonomie.

Er zijn zo van die kleine dingen die ik handig vind, zoals het automatisch locken van mijn toetsen.  Ik ben een broekzakgebruiker, mijn gsm zit vooral vaak in mijn broekzak, en dan is die toetsenblokkering echt wel een voordeel.   Mijn huidige gsm heeft dit niet, zal IPhone dat wel hebben?  But then again, steek je zo’n ding wel nog in je broekzak?

Ik vraag me af of ik wel zit te wachten op een gsm die tegelijk MP3-speler is.  Probably not, alhoewel dit voornamelijk te maken heeft met de integratie.  Hoe reageert mijn MP3-speler als ik een binnenkomend telefoongesprek heb?  Hoe gemakkelijk schrijf ik een sms terwijl ik naar muziek luister?

Op één punt is Apple steeds ver vooruit: usability. Okay, dat akkefietje met dat weglaten van de floppy-eject-button (en vervangen door de actie: sleep in prullenmand) laten we buiten beschouwing.  Maar de IPhone zal heerlijk in manipulatie zijn, en vooral: er ontzettend lekker uitzien.

Een reactie op “IPhone een lekker ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *