Waarroem zo waarrum?

Het is hier binnen 30°.  30° en mijn neuronen proberen een verkwikkende duik te nemen in mijn hersenvocht.  Zelfs zweten doet mij zweten.  Buiten is het niet veel beter, ’t is amusant kleiduif-schieten (staande wip) met al die gapende kraaien in deze hitte.  Op mijn terras is het 50° geworden.  Oasekik mij neu buiten zet, blijft er achter 5 minute van mij allien moar nen zwietrand over op mijn kussens.
De straten zijn uitgestorven, want iedereen zit met zijn blote kont in de diepvries om toch maar wat verkoeling aan de voering te voelen.  Behalve…  Behalve Murat Kaplan, die sinds zondag het hazepad koos, en die blijkbaar eerst als goeie doehetzelver naar de Brico in Waver trok, om wat materiaal in te slaan voor de volgende Houdini-ontsnapping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *