Back to normal

Ons kleine zit terug in ’t land van de buigende pandaberen.  Maandag op ’t vliegtuig gestoken, na een Ronintripje door Parijs.  Eerst snel goog-gewijs foto’s getrokken van gebouwen, onszelf, onszelf en gebouwen, gebouwen en onszelf en toeristerende voorbijgangers en vooral van veel wind.
 
Op dezelfde dag kwam E terug van ver maar nauwelijks weg geweest.  Ik blijf Hunchback lachend over het feit dat haar naar eigen zeggen opvallende, lichtblauwe, semi-doorschijnende maar harde koffer 2 keer kwijt raakte.  Vergissingkies in de luchthaven.  En ook nog eens aangehouden door de Hollandse douane, ope make joh.  Komt waarschijnlijk door die meegesmokkelde MaleisiĆ«r (goedkoop strijkhulpje) die met zijn gezicht tegen de binnenkant van de koffer geplakt, schunnige Oeroeg-bekken zat te trekken naar de mareedesjosee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *