Kikakokukiki

Kazuko.  Ka-z[u]-ko (met een gedempte u). 
 
Heren, dames, het staat geschreven, vergeet het niet meer.  Zo heet ze, the Miss from Japan.  Nu begrijp ik dat dat Japanees (volgens het gros van de bevolking spreken Japanners Japanees, HongariĆ«rs Hongaars, Egyptenaren Egyptisch of hiĆ«rogliefeens en zijzelf Nederlands) moeilijk te onthouden is, maar de varianten van die ik ondertussen te horen gekregen heb, zijn werkelijk hilarisch. Koekoe? Kuzu (Japans bindmiddel, zeg maar lekker Maizena)?
 
Miss K. hebben we deze ochtend op de trein naar Londen gezet met een handje vol euro’s want ze is er nog steeds niet in geslaagd om via Bancontact contact op te nemen met haar bank.  Het voelt net aan of ons kleine ukkie groot geworden is en voor het eerst een reisje alleen maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *