Blokze

Ik kampeer mijn geest eventjes om een blogje te schrijven. Dit thuiszitten in eenzame afzondering terwijl het buiten zonnig waait werpt toch niet de verwachte vruchten af.

Nauwelijks heb ik de courage om mij rus-hard aan het studeren te gooien. Misschien komt dat omdat ik naar Macrobiotische principes met mijn studeer-eet-gewoontes koppig de mist in ga, maar tijdens het studeren kan ik ├ęcht niet ascetisch leven!

Het lijkt er dan wel op alsof ik als een dief aan een flesje cola teug, terwijl ik autistisch schommel over het zinnetje “vermijd geraffineerde suikers. Ik duw de meridianen af, op zoek naar latente obstructies van mijn Ki, maar na drie dagen moet die energie al lang doorheen mijn luchtige lijf gewalst zijn.

Ter afwisseling probeer ik wat te huilen tegen de zon, maar de wind blaast me zo hard omver dat ik hard tegen de omheining beuk en door de commotie denk dat ik in Florida beland ben.

’t Studeren was precies slecht voor de gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *