Droog

Buiten regent het oude wijven, en als je sommige stiefcollega’s over hun vakantie-ervaringen hoort klappeien, denk je dat de oude wijven ook binnen geregend zijn. En toch is het op deze blog de afgelopen weken droog gebleven.

Zit ternauwernood iedereen lustig zijn picnic indoor op te zetten, maar ik heb het goor-druk gehad. Soms vraag ik me af wanneer de wereld zal stoppen rond mij te draaien, kan ik mezelf achter de manen van mijn XXL-size kont verborgen houden en zo nodig een ecclips veinzen. Effe ademhalen dus.

En het belooft de komende weken nog druk te worden, loop ik mezelf zo nodig voorbij (faster than my own shadow). Shiatsu-examen, nog maar 40 shiatsubehandelingen te gaan, of liever 90 voor het einde van volgend jaar (voel nu al bijna mijn duimen niet meer, en heb nochtans nog niet in vettige lijven gepriemd), en eind oktober Middernacht, al wordt het naar mijn mening eerder een wake voor de nachtwacht.

“Je bent te cynisch”, zegt mijn “T uit H”-manager dan. Maar oho, ben niet de enige. De ganse kliek die uit het zwart ondergesneeuwde Erembodegem gekomen is vermengt “zijn humor nogal vaak met een scherpe kwinkslag”. Ik kan mij mijn leven inhoudelijk niet voorstellen zonder mijn kwink te slaan. Ik geef toe, T uit H slaat liever munt, waar ik op mijn beurt dan weer liever thee van trek. Maar van dat leer trok mijn manager dan weer niet, want hij had niet geleerd om van dergelijk hout pijlen te maken. Mak, gaf ik me dus maar gewonnen en knikte met een instemmend TelHindus van Nassau.

3 reacties op “Droog

 • 8 september 2004 om 13:58
  Permalink

  geef jij shiatsu? ik geef me op, schrijf me in, meld me aan 🙂
  volgens mij is het druk hebben een sublimatie van dat wij werkelijk geen identiteit hebben, onze generatie. En daar dan stukjes vol over kunnen schrijven.

 • 8 september 2004 om 14:00
  Permalink

  goed ik postte dus een commentje over het nihilisme (en dat is dan nog iets, dus dat is veel gezegd) van onze generatie, maar dat ging als anonymous verloren. Kijken of het wel lukt met mijn naam eronder.

 • 9 september 2004 om 7:28
  Permalink

  Tsja, precies problemen bij Blogger, maar die zijn nu van de baan, en de commentaartjes lijken er weer door te komen. Eureka. Kan ik ook weer beginnen bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *