2 the 9’s

Gggrreet. Hebben we dagenlang zitten uitkijken naar wat verkoeling in deze heethotserige doefe zomerdagen, en nu regent het. Ik ben het al beu: het is koeler, maar je wordt er nat van.

Gggrreet. Is het eindelijk vakantieperiode, ben ik lekker gewend aan het rustiger ritme hier op het werk, begint iedereen onaangekondigd terug te komen uit vakantie, ineens allemaal vol goeie moed, moet het tempo de hoogte in, met zijn allen tegelijk. Kom ik er nauwelijks nog toe om te bloggen! Get a life, mensen.

Gggrreet, wat is een trouwverjaardag zonder cadeaus? Als I die weer op businesstravel vertrekt? Zeg maar vrijheid.

Ik moet dringend wat shiatsu inhalen, weer eens de boeken en de interesse erbij nemen, maar heb de afgelopen weken telkens weer excuses gevonden om dat niet te doen.

Ik twijfel of ik dit gewortel zou publishen of gewoon CTRL-X’en.

U said U love me 2 the 9’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *