Dubbelklik

Wedden dat je het vandaag al tussen de 5 en 9000 keer gedaan hebt, en dat je er totaal niet bij stilgestaan hebt. Wie? Wat? Het dubbelklikken, tiens. Gepatenteerde technologie van Microsoft. Nèh.

Wild zwaaiend en dansend als onthoofde slachtkip, niet uit pril enthousiasme of onbehouwen vreugde, veeleer uit verzuchting och god, wat een wereld. We zoeken de afwisseling tussen lezen om te weten en dansen om te vergeten. Ik slurp wat ginseng thee, in de ban van de bioring. Boring.

Gisteren halfdood uitgeteld op een matras in de tuin, wijkfeest “komt dat zien” voor deze gestrande potvis. Babywatching bij de buren, dollen met de kat want daar is de kleine nog te klein voor. Iedereen verwonderd over de zorgeloosheid van ukkies. Alweer verzuchting. Ach, konden we maar… waren we maar. Maar we zijn niet meer, want we weten meer.

De zon vaporiseert kommer en kwel, we wrijven ons in met wat melk en absorberen, drinken de zomer en voor je het weet, pluk je het traangruis uit je ooghoeken en drink je koffie op het werk. Weekendje voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *