Pinksteren

Een avondje sangría, heerlijke ribbetjes en deze morgen macrobiotische kookles (lees ook: Sojaproducten verkleinen kans op baarmoederkanker), da’s pas voeding balanceren. Heb zeven uur later nog steeds geen zin in eten. De zon feest en wij tollen mee. De geuren die deze zaterdag als feromoon afgeeft zijn bedwelmend, voor het eerst dit jaar ruik ik de lente. Meisjes shoppen, mooie meisjes, ronde meisjes. Er lijken overal kleine geïmproviseerde feestjes gehouden te worden in stiekeme achtertuintjes, de genodigden getooid met het nieuwe linnen. Muziek weergalmt, eerst ingetogen, voorzichtig ingezet, dan zelfverzekerder. Gesnor op brommertjes, showing off for the girlies. Voel je je oud als je uit het raam kijkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *