"Zelfhulp postnatale blues"?

Toegegeven, ik heb geen eurocent betaald voor deze blog. En ik weet natuurlijk ook wel dat google achter dit zootje zit (wacht effe, linkje toevoegen voor onze sponsor), google dus, maar moet ik dan telkens de reclame zien voor Zelfhulp postnatale blues bovenaan deze pagina, of krijg ik alleen dit te zien? Welk statement moet ik hierachter zoeken?

Ook al toegegeven, er vormde zich vandaag een kleffe mist in mijn hoofd. Ik loop zwalpend rond, zo voelt het. Het snottert hier overal, mensen met hooikoortsaanvallen, huilend van de pollen. En dan lees ik dat antibiotica het risico op astma verhoogt.

Ik hoor keelklanken van een collega. Vreemd om zo af en toe je naam te menen herkennen in een Arabische telefoonlyriek. Klinkt als gorgelen met soda, exotische soda, en ook al is er een niet te meten vertrouwen, toch prikkelt de nieuwsgierigheid: zou hij iets over mij gezegd hebben, wat dan? Veel te bloot om de vraag ook te stellen. Zelfs het vechten tegen die nieuwsgierigheid maakt je alleen maar achterdochtig. Negeren, dan maar.

Geen postnatale blues, dus, gewoon een kleine bui van “Blauw, blauw, blauw…”

2 reacties op “"Zelfhulp postnatale blues"?

 • 12 juni 2004 om 11:10
  Permalink

  Jim, ik weet niet hoe handig je bent met HTML, maar ik probeer het toch: als je binnen de <style>-tags het volgende opneemt, moet die rare banner verdwijnen:

  table {display:none;}

 • 13 juni 2004 om 20:50
  Permalink

  Gelijk heb je, Ruben. Had er nog niet bij stilgestaan dat ik op die manier van die vervelende banner afkon.

  Thanks voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *