What is Da Blog?

Niet iedereen is op de hoogte van wat een blog is, valt me ineens te binnen. Ergens op deze site (of de moedersite), moet wel een betere uitleg te vinden zijn, maar zie het als een soort van online dagboek, of logboek. Maar ik wil niet echt een inkijk geven in mijn overdramatische inborst om de lezer te drenken in vermaledijd galvocht, no way. Waarom ik wel wil pennen? Bevlieging? Ecriture automatique? Internetstorten? Of een poging om de relativiteit van mijn bestaan te lativeren? Dat zullen volgende dagen/weken wel uitmaken. You be the judge.

Oh ja, voel je de knisperige drang om te reageren, hou je dan vooral niet in. Shoot, becriticeer, of val in zwijm en gooi de liefde ten vollen voeten uit in een commentaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *